Envelliment actiu: Com mantenir-se actiu a la tercera edat

Envelliment actiu, aquest és un dels factors més importants de la tercera edat. A mesura que ens fem grans, ens adonem que les nostres habilitats físiques no són les mateixes.

L’envelliment actiu consisteix en seguir una sèrie d’hàbits que ens ajudaran a mantenir-nos sans i a portar un dia a dia més saludable.

Envelliment actiu: Per què hem de fer exercici quan ens fem grans?

A la tercera edat la nostra mobilitat i agilitat no és la mateixa que quan érem joves. Qualsevol tipus d’activitat sol requerir més esforç físic, i això pot suposar un sacrifici pel nostre cos en cas de no estar prou en forma.

Trenta minuts d’exercici al dia poden ser molt beneficiosos, ja que ens ajudaran a enfortir els nostres músculs i ossos, a agilitzar les nostres articulacions i estimular la circulació sanguínia.

L’envelliment actiu consisteix en portar uns hàbits de vida que ens permetran mantenir la mobilitat i resistència necessària que requereixen les activitats del nostre dia a dia.

Envelliment actiu: Quins beneficis té?

L’envelliment actiu no només ens ajuda a mantenir-nos àgils i a tenir més resistència. També és molt beneficiós per aquelles persones que pateixen certes malalties cròniques, com per exemple la diabetis. Si portem un envelliment actiu, podem ajudar a prevenir aquestes malalties.

A més, realitzar exercici ens permet socialitzar i conèixer més gent. Això és molt beneficiós per la nostra salut, ja que augmenta el nostra benestar personal i la nostra autoestima.

A La Nostra Llar sempre ens assegurem, mitjançant els nostres serveis de fisioteràpia, que cada persona realitza l’exercici físic adequat i necessari segons les seves condicions personals.

Envelliment actiu: La fisioteràpia a la tercera edat

La fisioteràpia és una activitat que pot resultar molt beneficiosa a la tercera edat, ja que ens ajuda a mantenir la mobilitat necessària per al nostre dia a dia. La fisioteràpia també ens permet no només curar, sinó també prevenir lesions i certs problemes relacionats amb les articulacions o els ossos. A més, un envelliment actiu que es basa en la pràctica de la fisioteràpia suposarà més resistència i fortalesa, una millor postura i un major benestar.

Un envelliment actiu és la base principal d’un envelliment sa i saludable, no només pel que fa al nostre cos, sinó també pels nostres hàbits i relacions socials. Un envelliment actiu va molt més enllà d’uns minuts d’exercici al dia; suposa una millora en la nostra agilitat, respiració, resistència i autonomia.

 

Leave a reply