El jardí de La Nostra Llar

Fa uns dies en el club de lectura vam llegir un article molt entenedor sobre els beneficis de la jardineria. Ens va semblar molt interessant descobrir de quantes maneres aquest hobbie ens pot ajudar a gaudir d’una millor salut i qualitat de vida.

Vam aprendre que l’activitat física que comporta tenir cura d’un jardí o d’un hort ajuda a perdre pes i a millorar la salut física, controlar la diabetis, així com també permet reduir el risc d’osteoporosi. A nivell de salut mental  l’efecte relaxant de cuidar les plantes ajuda a reduir la tensió i l’estrés i per tant afavoreix un millor descans, fins i tot, hi ha estudis que demostren que té un efecte positiu en el símptomes de la depressió.

Tenint en comte tot això, no ens hem pogut resistir i hem decidit amb tota determinació posar en pràctica tot el que hem llegit sobre la jardineria. A més a més, estem en plena primavera i a tots ens agrada aprofitar les estones de sol per passejar pels patis de La Nostra Llar.

El nostre petit projecte de jardí ha començat aquesta setmana netejant i i traient les males herbes de les jardineres i poc a poquet les anirem omplint de les flors que agradin més. De fet, estaríem encantats que tothom que ho vulgui col·labori amb nosaltres per fer possible un entorn més agradable per a tots, o sigui que serà benvinguda qualsevol ajuda, ja sigui treballant una estoneta amb els residents, regant o portant algun esqueix d’alguna planta que us agradi molt.

Tan de bo ens quedi un jardí ben bonic i els nostres residents i les seves famílies quan surtin a passejar se sentin orgullosos de la feina.

Només ens queda per dir que en el nostre jardinet hi mantindrem el record present de l’estimada Sra. Juliana.

Leave a reply